Leader-grupper i Österbotten ordnar festkryssning med projekttävling

11.01.2023 kl. 12:00
Österbottens Leader-grupper och Österbottens NTM-central ordnar en festkryssning 11.2 på Aurora Botnia. En projekttävling och info om den nya programperioden ingår i programmet.

Österbottens Leader-grupper (Aktion Österbotten, Yhyres och Pirityiset) och Österbottens närings-, trafik- och miljöcentral, ordnar en festkryssning 11.2 på Aurora Botnia. Kryssningen är riktad till alla som genomfört projekt, samarbetspartners eller de som är intresserade av att söka nya projekt i framtiden och personer intresserade av landsbygdsutveckling.

För att lyfta upp programperiodens resultat och människorna bakom olika projekt, ordnas även en projekttävling. Leader-grupperna tävlar i tre kategorier, varje grupp har valt ut en kandidat till varje kategori. NTM-centralens projekt tävlar i två kategorier. Vinnarna utses genom offentlig omröstning.

Under kryssningen får vi veta mera om den nya programperioden. På resan till Umeå presenteras alla finalister genom kortfilmer. Under återresan till Vasa är det dags att publicera vinnarna och njuta av skärgårdsbordet, samt fira tillsammans det som har uppnått med hjälp av medel från landsbygdsprogrammet.

Håll utkik efter när anmälan inleds på Aktions Facebook-sida! Antalet platser är begränsade.

Kenneth Sundman
Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver: