Finlands Byar – ändringar på posten som verksamhetsledare

07.06.2024 kl. 10:24
Verksamhetsledaren för Finlands Byar Aleksi Koivisto lämnar sin tjänst före juli. Koivisto och styrelsen för Finlands Byar har kommit överens vid styrelsemötet 28.5 att Koivisto lämnar uppdraget som verksamhetsledare 15.6.

Aleksi Koivisto, verksamhetsledare för Finlands Byar rf, har i maj meddelat styrelsen för Finlands Byar att han kommer att lämna sin tjänst före juli. Koivisto och styrelsen för Finlands Byar har kommit överens den 28.5. vid styrelsemötet att Koivisto lämnar uppdraget som verksamhetsledare för Finlands Byar den 15 juni 2024. Koivisto går vidare för andra uppgifter under hösten 2024.

– Jag skulle vilja tacka det ihärdiga byafältet, styrelsemedlemmarna, teamet och medlemskåren för dessa fartfyllda 2,5 år. Jag har haft äran att besöka mer än 110 byar och träffat energiska byaaktiva i alla landskap. Ökad belåtenhet bland medlemmarna har varit den bästa feedbacken.  Evenemangen i vår organisation har förnyats, förvaltningen likaså och ekonomin är i balans. Från den här positionen kan följande verksamhetsledare fortsätta, säger Aleksi Koivisto som lämnar tjänsten.

Hela meddelandet från Finlands Byar finns (på finska) på webbplatsen suomenkylat.fi.

Kenneth Sundman
Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver: