Webbinarium om förnybar energi och energigemenskaper

06.02.2023 kl. 11:00
Ett internationellt webbinarium på temat förnybar energi och energigemenskaper hålls 14.2. Under webbinariet presenteras fyra exempel kopplade till förnybar energi eller energigemenskaper.

Den 14 februari kl. 10.30-12 (finsk tid) hålls ett internationellt webbinarium på temat förnybar energi och energigemenskaper, Network to innovate: Renewable Energy. Det kommer att presenteras fyra exempel kopplade till förnybar energi eller energigemenskaper.

Landsbygdsnätverken i Estland, Lettland, Polen och Finland anordnar evenemanget, som är en del av Network to Innovation Webinar-serien. Under evenemanget kan du träffa andra branschaktörer, utbyta information och eventuellt även ingå nya partnerskap.

Huvudmålet med evenemanget är nätverkande och informationsutbyte om projekt i Norden och Baltikum. Alla som är intresserade av ämnet är välkomna, oavsett land. Evenemanget hålls på engelska och det hålls via Zoom. De som anmält sig får en deltagandelänk dagen innan.

Mer info finns (på finska) på webbplatsen maaseutuverkosto.fi. Anmälan görs senast 13.2 kl. 12 via denna länk. De som anmält sig får en deltagandelänk dagen innan.

Kenneth Sundman
Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver: