Den nya perioden välkomnas i Landsbygdsnätverkets nyhetsbrev

20.06.2023 kl. 11:00
I början av året inledde Landsbygdsnätverket en finansieringsperiod för EU:s jordbrukspolitik som ger nytt innehåll för arbetet med att utveckla jordbruket och landsbygden. Tips ges för den nya perioden.

”II början av året inledde vi en finansieringsperiod för EU:s jordbrukspolitik som, utöver ett nytt namn, ger ett fräscht intryck och nytt innehåll för arbetet med att utveckla jordbruket och landsbygden. Trots förändringarna har övergången varit smidig i Finland, till exempel valde vi Leader-grupperna genast i början av året, de första i Europa!  Ett intensivt och omsorgsfullt beredningsarbete lönade sig: i år kan vi smidigt slutföra periodbytet. I detta nyhetsbrev har vi samlat tips på hur du kan få grepp om den nya perioden.”

I nyhetsbrevet finns info om att uppdatera sina beställaruppgifter för det förnyade nyhetsbrevet, info om webbplatserna landsbygd.fi och landsbygdsnatverket.fi, enheten för Landsbygdsnätverket, de regionala koordinatorerna, kommunikation med info om att ett svenskspråkigt kommunikationsnätverk inlett sitt arbete 19.6, Närmatsdagen som hålls 9.9, samt nyhetssammandrag, Landsbygdsnätverkets bloggtips och dyk in i projektens värld.

Landsbygdsnätverkets nyhetsbrev finns att läsas på webbplatsen /nyhetsbrev-landsbygdsnatverket.mailpv.net.

Kenneth Sundman
Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver: